2:13 PM
Попереднє замовлення на виготовлення пам'ятника

Предварительный заказ памятника,купить памятник,изготовление монумента

Що це таке, нащо потрібно та як зробити попереднє замовлення на виготовлення пам'ятника?!

Але перед тим як зробити попереднє замовлення, спочатку треба чітко знати яку саме ритуальну споруди ви хочете замовити, її комплектацію, форму розмір. Про те як визначитись з пам'ятником ви можете дізнатись в одній із наших статей.

Попереднє замовлення на виготовлення пам'ятника -  дуже зручна послуга в багатьох фірмах та майстернях з виготовлення пам'ятників. Ця послуга дає багато переваг замовнику і про це ми поговоримо далі:
 
В таких випадках договір у якому прописане повне  замовлення з повним переліком (усіх комплектуючих, послуг, гарантії, повною вартістю), вказують до якої саме дати виробник забов'язується  виготовити пам'ятник або монумент.
 
Вартість договору залишається фіксованою та не змінюється до закінчення терміну договору. Навіть при загальному підвищенні цін на послуги та комплектуючі - це не стосуватиметься цього замовлення. Тобто фактично ви маєте змогу замовити виготовлення пам'ятника на наступний рік за цінами цього року.

Зазвичай це працює так:

При укладанні договору замовник сплачує 60% від вартості замовлення (це вартість матеріалу), наступні роботи з виготовлення сплачуються поступово у міру їх виконання та затвердження (прийняття) замовником. Такі попередні замовлення забезпечують  фінансову безпеку і замовнику і виконавцю.

Виходить фіксується ціна на пам'ятник, а точніше на саме замовлення та у міру його виконання поступово сплачується кожен етап виконання робіт в терміни зазначеного строку.

Це дуже зручно у багатьох випадках:
Наприклад, якщо замовлення здійснюється одразу чи через невеликий проміжок часу після поховання.

У тих випадках коли немає змоги одразу виділити необхідну суму грошей у той невеликий проміжок часу за який зазвичай виготовляють пам'ятник (найчастіше термін виготовлення пам'ятнику від 10 до 30 днів).

У випадках нестабільної економічної ситуації в країні та стрімкої інфляції грошей.

Дуже часто попередні замовлення роблять влітку, або в осені коли хочуть встановити монумент до пасхи на весні. Так виробники пам'ятник виготовляють узимку, а на весні таке замовлення ставлять у першу чергу в графіку встановлень.

Авжеж у нашій майстерні здійснюється така послуга, як "предзамовлення" на виготовлення пам'ятнику, ритуальних меморіалів чи монументів усіх видів, що ми виготовляємо.

Ось і дізналися що ж це за попереднє замовлення пам'ятників, та які його переваги.

Сподіваємось ця стаття була вам цікава та корисна.

З повагою Майстерня пам'ятників V.C.Anubis (В.Ц.Анубіс)

Наша майстерня робить встановлення та виготовлення пам'ятників у Запоріжжі та області.

Переглядів: 216 | Додав: anubis70vc | Теги: памятник цена, гранитный комплекс, предварительный заказ памятника, памятник, купить памятник запорожье | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar